De lijst van de Lente / Zomer 2012 Fashion Trends bestaat uit printen, maar welke prints precies zijn nou populair? Laten we deze vraag beantwoorden!

Bloemenprint heeft de neiging terug te komen elke zomer. Bijna elke designer heeft ten minste eenoutfit met bloemenprint terug laten komen op de catwalk. Carolina Herrera's collectie was volledig gebaseerd op het concept van de schoonheid van de bloemen.

Voor de Lente/Zomer van 2012 is bloemenprint oh zo trendy . Ontwerpers en merken die de bloemenprints gebruikten op de catwalk zijn: Iceberg, D & G, Mary Katrantzou, Erdem en meer.

  Mary Katrantzou

De natuur print is een beetje ongewoon, maar het blijkt toch heel populair te zijn! Foto's van bomen, bloemen, bladeren, zon, zee en andere zul je vele malen tegen komen deze lente en zomer. Holly Fulton, Dries Van Noten, en Alberta Ferretti waren onder anderen ontwerpers die besloten om te spelen met het natuur motief.

 Alberta Ferreti

 Just cavalli

Om door te gaan met het thema natuur moet genoemd worden dat tijdens de lente en zomer van 2012 dierenprinten hotter dan ooit zijn. Dit gaat niet alleen om slangenprint, panterprint en zebraprints maar ook foto's van tijgers, vogels, katten, hagedissen en zeedieren!

 DSquared2

Wilde en etnische printen worden ook super hot in het lente/zomer seizoen. Deze printen zien er interessant en uniek uit en als je ze draagt heb je meteen een hele unieke en originele look: Stand out of the crowd!

 Etro

Caleidoscopische prints zijn nieuw voor ons. In lente/zomer 2012 zullen deze prints het heel goed doen in de garderobe van een fashionista. Je kan gaan voor een apart item in deze print of er een totale outfit van maken. Beide varianten staan incredible. De collecites van Roccobarocco, Julien Macdonald, Matthew Williamson and Emilio Pucci doen het het beste met deze trend.

Matthew Williamson

 Roccobarocco

Strepen zijn elegant en chique. Ze zijn ook perfect voor op het werk. Maar in lente/zomer 2012 vragen de designers ons of wij ze casual willen dragen! Beide, verticaal en horizontaal, en zelfs diagonale strepen laten je er trendy uit zien!

 Fendi

Niet alleen stepen gaan een trend worden in lente/zomer 2012, maar ook meetkundige prints in al hun variatie. (Geometrical prints)
Je gaat voornamelijk polka dots, zigzags, driehoeken en meer variates vinden met deze trend!
 
 Bottega Veneta 
 
En als laatste trend: gecombineerde prints! Bloemen zien er geweldig uit met strepen, tijgerprints met meetkundige prints, Caleidoscopische printsmet hartjes etc. Vind jouw eigen combinate in deze lente/zomer 2012 met PRINTS!
 
 D&G
 
Veel succes met combineren! ;)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oh zo Daphne!

Daphne Groenenveld is pas 17 jaar en nu al een volgeboekt model. Zo straalde ze al op de Franse en Japanse versie van Vogue.

Ze werd in 2010 gescout door een modellenbureau en won binnen een jaar de titel voor Beste Nederlandse Model bij de Marie Claire Netherlands Fashion Awards. En wat vind jij van onze Daphne? Persoonlijk vind ik haar heel stralend, uniek en getalenteerd voor een meisje van 17 jaar.

Hier wat snapshots van Daphne op de catwalk! (And look at those lips!)

Naam: Daphne Groeneveld

Leeftijd: 17

Geboortedatum: December 24th, 1994

geboorteplaats: Leiderdorp, Nederland (Ze is 100% Nederlands)

Stad: Ze woont op het moment in Voorschoten

Ontdekt: Door Bloom Model Management toen ze aan het shoppen was met haar moeder.

Doorbraak: 2010; opening the Calvin Klein SS2011 fashion show

Runway debut: Calvin Klein SS2011

Hobbies: Vakanties, dansen (ballet en moderne dans), naar Beyoncé en U2 luisteren.

Favoriete kledingstuk: Een spijkerbroek en de little black dress

Persoonlijke stijl: Sportief

Geobsedeerd met: Doutzen Kroes

Droomt van: Beroemd worden en dan haar eigen hotel hebben

Favoriete eten: Fruit en Italiaans eten

Favoriete film: 2012, door Roland Emmerich

Favoriete designers: Prada.

Persoonlijk motto: Ik wil het, Ik vind het leuk, Ik doe het.

 

 

Versa(shoe)sessed!

Misschien kent u het merk Versace omdat het merk tevens kleding heeft ontworpen voor H&M, misschien door de fashionable designs, maar Versace is voor mij een heel speciaal merk door de unieke en extravagante schoenen. Zangeres en rapper Nicki Minaj verschijnt vaak op de catwalk met haar Versace's aan, ik en ook andere celebrities zijn al Versasessed (Versace obsessed), nu alleen jij nog! Daarom heb ik hier wat van mijn favoriete Versace schoenen! Enjoy!

 

 

 

WIE DROEG HET BETER?

Pippa Middleton VS Kristen Bell

Links zie je Pippa Middleton en rechts Kristen Bell.

Ze kozen deze keer allebei voor de felle rood/roze broek. De broeken zien er allebei fashionable uit, maar daarbij gaat het ook om hoe je ze combineert. Ze combineerden de broek allebei met een zwarte blazer en zwarte schoenen. Pippa koos voor de stoere laarsjes, die goed samen gaan bij haar zwarte tas en stoere houthakkersbloes. Kristen daarentegen maakt van de broek een chique look, met zwarte pumps en een zwart shirt met pailletten. Persoonlijk vind ik de look van Pippa leuker, ze maakt er een stoere, uitdagende, trendy look van. Alles past gewoon bij elkaar, zelfs haar zonnebril! Kristen droeg de broek ook leuk, maar toch heeft Pippa hier echt de look!